Thursday, April 15, 2010

1st Giveaway From Zati

Posted by || NaFiRaa || at 1:06 AM 3 comments
BISMILLAH..


Giveaway : 1st Giveaway From Zati

Oleh : Zati

Referrer : Zai Kulim

sesapa yang berminat... jom terjah ke sini..

http://zati2810.blogspot.com/

Tarikh Tutup : 16.04.2010



Giveaway Saidahipoh

Posted by || NaFiRaa || at 12:48 AM 0 comments


Giveaway : Saidahipoh's giveaway

Oleh : SaidahIpoh

Referrer : Zai Kulim

fuh!!!! hadiah nye adalah sangat lumayan!!! terutama bagi fomfuan merangkap mama-mama..
like me lah! muehehehhe...

ape kata korang sume terjah pi sana~~ kasi u all rambang mata tengok hadiah2 yang di tawarkan.. 10 pemenang bertuah okeh!!!!

http://saidahipoh.blogspot.com/

tarikh tutup : 30.05.2010

Wednesday, April 14, 2010

Crazy Sales For Mommies - 1st Blog Anniversary GiveAway

Posted by || NaFiRaa || at 9:59 PM 0 comments
Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

Giveaway : Crazy Sales For Mommies - 1st Blog Anniversary GiveAway

oleh : Yusilla99

Referrer : Mamalyna

Giveaway ini di adakan sempena ulang tahun pertama blog beliau~ selain itu jugak..pemilik blog berbesar hati menawarkan potongan harga dari 5 - 20% kepada semua pelanggan nya..
lumayan kan!!!

so.. kepada2 pencinta2 giveaway!! apa tunggu lagi!!! jom lah terjah blog ini untuk tahu lebih lanjut pasal syarat2 n hadiah giveaway ini...

http://miela77.blogspot.com/

tarik tutup : 30.04.2010

p/s: sesiapa yang dapat tahu giveaway ini dari blog ai nih.. sudi2 lah kiranya meletak kan nama ai sebagai referer..muehehehe

Tuesday, April 13, 2010

Cabutan Bertuah Versi Tak Ada Perasaan

Posted by || NaFiRaa || at 9:36 PM 0 comments
BISMILLAH...



Giveaway : Cabutan Bertuah Versi Tak Ada Perasaan

Oleh : Tak Ada Perasaan

haaaa... jangan lepaskan peluang keemasan nih!!
jom join ramai2~

http://kupunyaidup.blogspot.com/

tarikh tutup : 02.05.2010

NoorAfzan Birthday Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 9:15 PM 2 comments
BISMILLAH..



Giveaway : NoorAfzan Birthday Giveaway

Oleh : NoorAfzan

Giveaway ini di adakan sempena ulang tahun kelahiran beliau pada 12 April.
hepi bezday to u~

kepada teman2 pencinta giveaway.. jom pakat2 meriahkan giveaway ini..
tunggu apalagi.. jom terjah ke sini..

http://noorafzan.blogspot.com/

tarikh tutup : 25.04.2010

Wednesday, April 7, 2010

Yun Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 9:14 PM 2 comments
BISMILLAH...

Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

Giveaway : Yun Giveaway

Oleh : Yun

Giveaway ini di adakan sempena ulang tahun kelahiran beliau pada 16 April ini..
selamat menyambut ulang tahun kelahiran!!

kepada semua pencinta giveaway.. jom ramai2 joint giveaway Yun!!
3 pemenang bertuah akan di pilih dan hadiahnye sgt menarik!!

berminat nak sertai.. jom terjah ke blog Yun untuk ketahui syarat2 dan hadiah giveaway ini..

http://raulbella.blogspot.com/

Tarikh tutup : 30.04.2010

Tuesday, April 6, 2010

Cabutan Bertuah

Posted by || NaFiRaa || at 11:27 PM 0 comments
Cabutan bertuah

Oleh : Memori Shop

Copy n Paste Dari Original n3..

Sempena pembukaan semula kedai ini.

pihak kami ingin membuat LUCKY DRAW untuk 3 orang yang bertuah.

kami harap hadiah yang tak seberapa lumayan ini dapat diterima.

kepada sesiapa yang ingin menyertai LUCKY DRAW ini perlu mengikut syarat yang ditetapkan.

1. post di blog anda tentang LUCKY DRAW
2. follow blog ini

kepada mereka yang telah memenuhi syarat di atas boleh tinggalkan comment di sini berserta link posting anda.

KEPUTUSAN LUCKY DRAW AKAN DIUMUMKAN PADA 4/5/2010

HADIAH-HADIAH !!!!!

1st = Rm30 + BROOCH ( PILIHAN ANDA )
2nd = Rm20 + BROOCH ( PILIHAN KAMI )
3rd = rm10 + BROOCH ( PILIHAN KAMI )

lumayan kan!!! apa tunggu lagi.. jom pakat2 joint!!!
berminat??? jom terjah ke sini..

http://www.kedaimudah.com/

GIVEAWAY FROM DAMIA

Posted by || NaFiRaa || at 9:08 AM 2 comments
BISMILLAH..


Giveaway : GIVEAWAY FROM DAMIA

Oleh :Ibu Damia

giveaway ini diadakan sempena ulang tahun kelahiran puteri beliau pada 13 April ini..

kepada pencinta giveaway yang berminat untuk menyertai giveaway ini..
jom terjah ke sini..

http://ibudamia.blogspot.com/

Tarikh tutup : 25 April 2010

Friday, April 2, 2010

Wansteddy Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 9:06 AM 0 comments
jom lah joint giveaway yang senang lagi mudah..
berminat?? sila ke sini...

http://wansteddy.blogspot.com/

jom ramai2 meriahkan giveaway ini!!

Thursday, April 1, 2010

@@April_Giveaway@@ By Zie Fauzi

Posted by || NaFiRaa || at 8:14 AM 2 comments
BISMILLAH..


Giveaway : @@April_Giveaway@@ By Zie Fauzi

Oleh : Zie Fauzi

wahhhh.. beberapa hari dh ai x buat ape2 contest n giveaway..
so malam nih ade orang invite ai joint giveaway, Zai kulim..
mekasih ye sebab sudi invite ai joint giveaway nih!!

okeh.. kepada pencinta giveaway semua.. jom lah ramai2 meriahkan giveaway nih..
sape2 yang dapat info pasal giveaway nih kat blog ai.. sila lah tulis nama ai sebagai referrer..muehehehehe..

kepada yang berminat nak joint.. sila klik di sini..

http://fztogether.blogspot.com/

Tarikh tutup : 30.04.2010

ape tunggu lagi... jom lah joint!!!
 

|| NafiraL@VeR || Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez