Thursday, July 8, 2010

Mika's 1st Birthday Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 3:07 PM 7 comments
Anjuran : Mama Mika

Giveaway ini diadakan sempena ulangtahun kelahiran putera beliau yang pertama..

Happy birthday to Mika..

semoga di panjangkan umur, di murahkan rezeki, dan membesar dengan sihat..

semoga menjadi anak soleh dan berjasa pada ibu dan ayah..

aminnn...

okeh.. ai nak tag giveaway nih pada
1. CHUGIE
2. ELISSMIE
3. AD


kepada pencinta Giveaway.. jom lah joint giveaway nih.. jangan lupa letak nama ai sebagai REFFERER tau..mueheheh.. hadiah untuk giveaway ini adalah sangat menjulingkan mata ai..muehehe..

Refferer ai adalah Malaysia Giveaway

sesape yang nak joint giveaway nih.. silalah ke blog..

http://lakaranhatii.blogspot.com/

Tarikh Tutup : 07.08.2010

Thursday, April 15, 2010

1st Giveaway From Zati

Posted by || NaFiRaa || at 1:06 AM 3 comments
BISMILLAH..


Giveaway : 1st Giveaway From Zati

Oleh : Zati

Referrer : Zai Kulim

sesapa yang berminat... jom terjah ke sini..

http://zati2810.blogspot.com/

Tarikh Tutup : 16.04.2010



Giveaway Saidahipoh

Posted by || NaFiRaa || at 12:48 AM 0 comments


Giveaway : Saidahipoh's giveaway

Oleh : SaidahIpoh

Referrer : Zai Kulim

fuh!!!! hadiah nye adalah sangat lumayan!!! terutama bagi fomfuan merangkap mama-mama..
like me lah! muehehehhe...

ape kata korang sume terjah pi sana~~ kasi u all rambang mata tengok hadiah2 yang di tawarkan.. 10 pemenang bertuah okeh!!!!

http://saidahipoh.blogspot.com/

tarikh tutup : 30.05.2010

Wednesday, April 14, 2010

Crazy Sales For Mommies - 1st Blog Anniversary GiveAway

Posted by || NaFiRaa || at 9:59 PM 0 comments
Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

Giveaway : Crazy Sales For Mommies - 1st Blog Anniversary GiveAway

oleh : Yusilla99

Referrer : Mamalyna

Giveaway ini di adakan sempena ulang tahun pertama blog beliau~ selain itu jugak..pemilik blog berbesar hati menawarkan potongan harga dari 5 - 20% kepada semua pelanggan nya..
lumayan kan!!!

so.. kepada2 pencinta2 giveaway!! apa tunggu lagi!!! jom lah terjah blog ini untuk tahu lebih lanjut pasal syarat2 n hadiah giveaway ini...

http://miela77.blogspot.com/

tarik tutup : 30.04.2010

p/s: sesiapa yang dapat tahu giveaway ini dari blog ai nih.. sudi2 lah kiranya meletak kan nama ai sebagai referer..muehehehe

Tuesday, April 13, 2010

Cabutan Bertuah Versi Tak Ada Perasaan

Posted by || NaFiRaa || at 9:36 PM 0 comments
BISMILLAH...



Giveaway : Cabutan Bertuah Versi Tak Ada Perasaan

Oleh : Tak Ada Perasaan

haaaa... jangan lepaskan peluang keemasan nih!!
jom join ramai2~

http://kupunyaidup.blogspot.com/

tarikh tutup : 02.05.2010

NoorAfzan Birthday Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 9:15 PM 2 comments
BISMILLAH..



Giveaway : NoorAfzan Birthday Giveaway

Oleh : NoorAfzan

Giveaway ini di adakan sempena ulang tahun kelahiran beliau pada 12 April.
hepi bezday to u~

kepada teman2 pencinta giveaway.. jom pakat2 meriahkan giveaway ini..
tunggu apalagi.. jom terjah ke sini..

http://noorafzan.blogspot.com/

tarikh tutup : 25.04.2010

Wednesday, April 7, 2010

Yun Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 9:14 PM 2 comments
BISMILLAH...

Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

Giveaway : Yun Giveaway

Oleh : Yun

Giveaway ini di adakan sempena ulang tahun kelahiran beliau pada 16 April ini..
selamat menyambut ulang tahun kelahiran!!

kepada semua pencinta giveaway.. jom ramai2 joint giveaway Yun!!
3 pemenang bertuah akan di pilih dan hadiahnye sgt menarik!!

berminat nak sertai.. jom terjah ke blog Yun untuk ketahui syarat2 dan hadiah giveaway ini..

http://raulbella.blogspot.com/

Tarikh tutup : 30.04.2010

Tuesday, April 6, 2010

Cabutan Bertuah

Posted by || NaFiRaa || at 11:27 PM 0 comments
Cabutan bertuah

Oleh : Memori Shop

Copy n Paste Dari Original n3..

Sempena pembukaan semula kedai ini.

pihak kami ingin membuat LUCKY DRAW untuk 3 orang yang bertuah.

kami harap hadiah yang tak seberapa lumayan ini dapat diterima.

kepada sesiapa yang ingin menyertai LUCKY DRAW ini perlu mengikut syarat yang ditetapkan.

1. post di blog anda tentang LUCKY DRAW
2. follow blog ini

kepada mereka yang telah memenuhi syarat di atas boleh tinggalkan comment di sini berserta link posting anda.

KEPUTUSAN LUCKY DRAW AKAN DIUMUMKAN PADA 4/5/2010

HADIAH-HADIAH !!!!!

1st = Rm30 + BROOCH ( PILIHAN ANDA )
2nd = Rm20 + BROOCH ( PILIHAN KAMI )
3rd = rm10 + BROOCH ( PILIHAN KAMI )

lumayan kan!!! apa tunggu lagi.. jom pakat2 joint!!!
berminat??? jom terjah ke sini..

http://www.kedaimudah.com/

GIVEAWAY FROM DAMIA

Posted by || NaFiRaa || at 9:08 AM 2 comments
BISMILLAH..


Giveaway : GIVEAWAY FROM DAMIA

Oleh :Ibu Damia

giveaway ini diadakan sempena ulang tahun kelahiran puteri beliau pada 13 April ini..

kepada pencinta giveaway yang berminat untuk menyertai giveaway ini..
jom terjah ke sini..

http://ibudamia.blogspot.com/

Tarikh tutup : 25 April 2010

Friday, April 2, 2010

Wansteddy Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 9:06 AM 0 comments
jom lah joint giveaway yang senang lagi mudah..
berminat?? sila ke sini...

http://wansteddy.blogspot.com/

jom ramai2 meriahkan giveaway ini!!

Thursday, April 1, 2010

@@April_Giveaway@@ By Zie Fauzi

Posted by || NaFiRaa || at 8:14 AM 2 comments
BISMILLAH..


Giveaway : @@April_Giveaway@@ By Zie Fauzi

Oleh : Zie Fauzi

wahhhh.. beberapa hari dh ai x buat ape2 contest n giveaway..
so malam nih ade orang invite ai joint giveaway, Zai kulim..
mekasih ye sebab sudi invite ai joint giveaway nih!!

okeh.. kepada pencinta giveaway semua.. jom lah ramai2 meriahkan giveaway nih..
sape2 yang dapat info pasal giveaway nih kat blog ai.. sila lah tulis nama ai sebagai referrer..muehehehehe..

kepada yang berminat nak joint.. sila klik di sini..

http://fztogether.blogspot.com/

Tarikh tutup : 30.04.2010

ape tunggu lagi... jom lah joint!!!

Wednesday, March 31, 2010

Ole-ole dari Jakarta oleh Yuka-Luv

Posted by || NaFiRaa || at 12:02 AM 3 comments
STICKY MODE
Until 31.03.2010


BISMILLAH..


Giveaway : Ole-Ole Dari Jakarta oleh Yuka-Luv

Oleh : Yuka-Luv

waaahhhh!!!! mari2!! ade Ole-Ole dari Jakarta bakal di hadiahkan kepada teman blogger semua.. Yuka-Luv bakal melancong ke Jakarta/Bandung dan beliau berbesar hati untuk menghadiahkan kepada teman blogger semua!!!

ai pon x kan lepaskan peluang untuk mencuba nasib bagi merebut Ole-ole yang di tawarkan oleh Yuka-luv nih!!! nak pergi Jakarta/Bandung sendirik tak tau bila boleh pergi!! dapat Ole-ole pun jadikkkkkk laaaaa!!!

haaaa.. sape2 yang teringin untuk dapatkan ole-ole tu..jom joint giveaway nih!!
x salah cuba nasibkan!! mana lah tau rezeki ai!!muahahahaha

untuk mengetahui syarat2 giveaway nih..jom terjah..

http://yuka-luv.blogspot.com

apa tunggu lagi.. jom ramai2 meriahkan giveaway nih!!

Friday, March 26, 2010

GIVE AWAY TERATAK PUTERI

Posted by || NaFiRaa || at 7:56 AM 0 comments
BISMILLAH..



Giveaway : GIVE AWAY TERATAK PUTERI

Oleh : TERATAK PUTERI

Giveaway ini di adakan sempena ulang tahun kelahiran puan penganjur yang ke 41..
selamat hari lahir buat beliau...

kepada teman2 pencinta giveaway.. jom lah ramai2 memeriahkan giveaaway ini..
hadiah nye adalah sgt menarik!!

untuk ketahui lebih lanjut tentang giveaway dan hadiahnya2..jom pakat2 terjah ke sini..

http://teratakputeriqareshah.blogspot.com/

tarikh tutup : 31.03.2010

jangan menyesal kemudian hari..jom joint!!

The Quilter's Bag Giveaway!

Posted by || NaFiRaa || at 7:35 AM 2 comments
SALAM...


Giveaway : The Quilter's Bag Giveaway!

Oleh : http://buttonsdotcom.blogspot.com/


kepada teman2 pencinta contest & giveaway..
jom lah kita ramai2 meriahkan giveaway ini..

menarik kan hadiah nye!! ape tunggu lagi.. jom lah joint giveaway ini..
mana tau ade rezeki kan..

berminat untuk joint giveway.. klikk sini..

http://buttonsdotcom.blogspot.com/

tarikh tutup: 29.04.2010

Thursday, March 25, 2010

...Alhamdulillah..menang lagi...

Posted by || NaFiRaa || at 9:47 PM 0 comments

u alllll!!! ai menang lagi!!!
lalalalallalalala...sonok giler!!
kali nih menang peserta bertuah..dan ai salah sorang dari 5 peserta bertuah...
masa dorang umumkan pemenang utama kat blog chugie..
nama ai x de.. takpe lah.. mungkin x de rezeki..

skali chugie cakap dorang buat cabutan untuk peserta bertuah dan pemenangnye di umumkan di blog CETUSAN IDEAKU.. sepantas kilat ai lompat gi blog sana..
skali ade nama ai!!!yahuuuuu..menang!!

untuk pengetahuan korang sume.. 5 orang sahabat yang telah anjurkan giveaway ini.. sebab tuh pengumuman pemenang di umumkan di blog yang berlainan..
mereka ini terdiri daripada...



dan..yang bestnye..petang semalam ai sudah terima hadiahnye..
yahuuuuu...memang sonok giler bila dapat bungkusan dari GDEX...
dengan rakusnye ai bukak bungkusan tuh!! nak tahu dapat hadiah ape..muahahahaha

sekali dah bukak bungkusan tuh..ai rasa nak lompat n berlari setempat jek..
SERONOK!!!!! SUKA sgt ngan hadiah tuh!!!
SUKA!!!!!

korang mesti jeles ngan ai bila tengok ai dapat hadiah ape...

tadaaaaaaaaa...
jeles x?? jeles x???
muahahahahahhahahaha... bestkan???

ai menggelupor sorang2 sambil peluk2 hadiah bila tgk ai dapat hadiah nih!!!
sesuai sungguh ngan ai...

balik2 umah jek trus try!!!
ngan bantuan laki ai..akhienye berjaya disarungkan ke badan!!!
mintak maaplaaa..
gambar x dapat di siarkan..kang kali ai view kang..
ade plak mata yang juling plak kang!!!
baik x payah..muahahhahaha...

biarkan laki ai jek yang tengok...hahhaaha
lalalalallalala

terima kasih kepada para penganjur yang telah menganjurkan giveaway nih!!!
dan terima kasih atas hadiah yang sgt best tuh!!!
len kali kalo u all buat giveaway..jgn lupa invite ai k!!
ai mesti joint punye!!!muehehehehehe

sekian.. n3 menunjuk2 hadiah
muahahahahaha



Wednesday, March 24, 2010

Chibby Kun Shop March Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 8:20 PM 2 comments
BISMILLAH..


Giveaway : Chibby Kun Shop March Giveaway

Oleh : Chibby Kun Shop

Giveaway ini di adakan sempena pembukaan blog shopping beliau iaitu
Chibby kun Shop

pemilik chibby kun shop ni minta pendapat bagaimana untuk memajukan bisnes beliau ini..
ini ade beberapa pendapat ai yang tersendiri lah.. mana tau boleh di aplikasikan..muehehehe

1. kena rajin buat promosi harga..
semua orang suka bila ade SALE..termasuk jugak ai...muahaha

2. kena slalu buat blog walking sambil promosikan blog anda..
rasanye ini jugak boleh di aplikasikan!! coz ini adalah cara terbaik utk orang lain tahu tentang blog shopping anda..

3. buat contest/giveaway!!!
haaaaa... nih pon ok jugak!! coz ramai blogger suka joint contest/giveaway..
sambil2 dorang joint contest/giveaway tu..boleh lah dorang tgk produk yang anda jual!!

tu jek lah cadangan dari ai.. semoga bisnes beliau akan berjaya!! aminnn

kepada sesiapa yang berminat untuk menyertai giveaway ini..jom terjah di sini..

http://arynsalleh.blogspot.com/

sekian..

Saturday, March 20, 2010

Catlinaflybaby presents "Nur Dayana Insyirah 1st Birthday Giveaway"

Posted by || NaFiRaa || at 1:01 AM 0 comments
BISMILLAH


Giveaway : Catlinaflybaby presents "Nur Dayana Insyirah 1st Birthday Giveaway"

Oleh : Catlinaflybaby

giveaway ini di adakan sempena ulang tahun kelahiran puteri beliau yang pertama iaitu E-ein..
semoga puteri beliau membesar dengan sihat dan jadi anak yang solehah..

sesape yang berminat untuk sertai giveaway ini sila klik..

http://catlinaflybaby.blogspot.com/

Tarikh Tutup : 31.03.2010

sekian..:)

Friday, March 19, 2010

::Cabutan Bertuah Malia & Hubby MAC 2010::..

Posted by || NaFiRaa || at 1:23 AM 2 comments
BISMILLAH...


Giveaway : ::Cabutan Bertuah Malia & Hubby MAC 2010::..

Oleh : Malia & Hubby

jom joint giveaway nih!!
senang jek!!! x caya!! sila terjah ke sini..

http://syafalia.blogspot.com/

tunggu apa lagi!! jom lah ramai2 meriahkan giveaway nih!!

Tarikh Tutup : 31.03.2010

Giveaway 1st Birthday 'CeRiTa HiDuPkU'

Posted by || NaFiRaa || at 12:00 AM 4 comments
STICKY MODE
until 19.03.2010


BISMILLAH..



Giveaway nih diadakan sempena sambutan ulangtahun pertama blog puan penganjur iaitu pada 19 march nanti..

jom terjah blog yang bakal berusia 1 tahun nih..

Blog 'CeRiTa HiDuPkU'



syarat giveaway ini adalah sangat mudah!! jangan lepaskan peluang untuk sertainya!!

1) Jadi follower blog CeRiTa HiDuPkU....

2) Buat satu entery kt blog korang... tajuk 'Giveaway 1st Birthday 'CeRiTa HiDuPkU'...copy banner skali ye dan link kan kt entry giveaway tuh(sticky kan post tu ye)

3) tinggalkan link entry korang kt ruangan komen..

Mudah saja kan!! pemenang akan di tentukan secara cabutan bertuah oleh suami puan penganjur..

tarikh tutup giveaway : 19.03.2010

sekian..:)

Thursday, March 18, 2010

Giveway Contest B'day Blog Cik Fa

Posted by || NaFiRaa || at 11:55 PM 2 comments
BISMILLAH..


Giveaway : Giveway Contest B'day Blog Cik Fa

Oleh : Cik Fa

rasanye agak lama ai x buat n3 untuk giveaway..
ohhh.. bukan bermakna ai x joint!!! tapi giveaway yang x memerlukan n3.. juz tinggalkan komen jek kat n3 dorang!!!

hari nih.. Cik Adik Fa ada jemput ai joint contest dia.. sepantas kilat ai cuba nasib nih!!!
mana tau sangkut kan!!!

okeh!!! pada kawan2 ai yang sama2 pencinta contest/giveaway nih!!
mai pakat2 joint!!! kita meriahkan giveaway nih!!!
mana tau ade rezeki kan!!!

untuk tahu lebih lanjut pasal giveaway nih..sila terjah ke sini..

http://buxxszmania.blogspot.com/

haaaa.. ape tunggu lagiii??? kemong!!!

tarikh tutup : 26.03.2010

sekian..:)


Sunday, March 14, 2010

Jom Join Giveaway!

Posted by || NaFiRaa || at 1:11 AM 2 comments
BISMILLAH..



ingin memenangi hadiah2 seperti dalam gambar di atas???
jom join giveaway ini!!!

untuk tahu lebih lanjut pasal giveaway nih!! sila terjah ke sini..

http://itajeff68.blogspot.com/

jom ramai2 meriahkan giveaway nih!!!

tarikh tutup: 16.03.2010 jam 12 tengah hari

Saturday, March 13, 2010

Monica's First Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 3:38 AM 2 comments




Giveaway : Monica's First Giveaway

Oleh : Monica

Wahhh!!! salah satu feberet blogger ai buat giveaway lah!!!
mesti kena joint k!!! ai mesti kena support sepenuhnye pada Mon!!

giveaway nih di adakan untuk menghargai teman2 bloggernya.. kita lah tuh!!muehehehe
bestkan kalo kita dihargai!!! kan!! kan!!

so.. kat sini ai nak ajak u all sume meriahkan Giveaway Monica nih!!!
kepada pencinta2 contest/giveaway!!! jom lah kita ramai2 joint k!!!




haaaaa.. hadiah yang ditawarkan adalah sgt cantik n sweet!!!
macam monica jugak!!! tak caya pi terjah blog dia!! mmg sweet orangnye!!
mueheheheheh

monica akan memilih 3 pemenang bertuah utk memiliki hadiah yang sweet tuh!!
3 pemenang okeh!!! cerah jugak peluang utk menang tuh!!

so!!! apa tunggu lagi.. jom joint giveaway monica!!!
untuk tahu lebih lanjut pasal giveaway nih!! jom terjah blog monica..

http://mon2only.blogspot.com/


Tarikh tutup :13.04.2010

sekian..:)


NurelL's Craft First Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 1:02 AM 0 comments

BISMILLAH..

The Sweet Prize…

P1020182

Giveaway : NurelL's Craft First Giveaway

Oleh : NurelL Craft

haaa.. ade hadiah best NurelL Craft nak bagi!!!

cantik2 kan!!! jom lah ramai2 meriahkan giveaway nih!!

untuk tahu lebih lanjut pasal giveaway nih..sila terjah ke sini..

http://nurelshop.com/blog/

jom lah joint!! rugi kalo x joint!!

Tarikh Tutup : 25.03.2010

Friday, March 12, 2010

Tecik Tenit Tomel My 1st Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 6:59 AM 0 comments

Giveaway : Tecik Tenit Tomel My 1st Giveaway

Oleh : http://qasehadam.blogspot.com/

muehehehe..kiutkan nama giveaway nih!! sesuai sangat ngan banner dia..
giveaway nih diadakan sempena ulangtahun perkahwinan puan penganjur dan suami yang ke 3 pada 31 March akan datang..

tahniah kepada puan penganjur dan suami.. semoga ikatan perkahwinan mereka kekal hingga ke akhir hayat.. aminnn

Giveaway nih menawarkan 3 hadiah misteri kepada 3 pemenang bertuah!! pemenang akan ditentukan melalui random.org

jom lah ramai2 sertai giveaway nih.. utk tahu lebih lanjut syarat2 giveaway nih..sila ke blog ini..

http://qasehadam.blogspot.com/

jangan tunggu lagi!! jom lah joint!!

tarikh tutup : 31.03.2010

Thursday, March 11, 2010

Ins.P.RA.C.Falisha Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 7:52 PM 2 comments
BISMILLAH..



Giveaway : Ins.P.RA.C.Falisha Giveaway

Oleh : Mama Falisha

haaaa... ade giveaway lagi untuk ai cuba nasib!! mana tau ade rezeki ai untuk memenangi salah 1 daripada 7 hadiah cabutan bertuah tuh!!!
ini bermakna akan ade 7 pemenang!!! wahhh!! besar peluang untuk menang nih!!!

apa tunggu lagi.. jomlah reramai meriahkan giveaway nih!!!
untuk tahu lebih lanjut syarat2 giveaway.. klik di sini..

http://inspirasifalisha.blogspot.com/

tunggu apa lagi.. jom joint!!!

Tarikh tutup : 31.03.2010

Tuesday, March 9, 2010

100th Layout Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 9:57 PM 2 comments
BISMILLAH...



Giveaway : 100th Layout Giveaway

Due date : 15.03.2010

jom ramai2 meriahkan giveaway ini!!

untuk tahu lebih lanjut pasal giveaway ini.. sila terjah ke..

http://scrapperocks.blogspot.com/

rugi kalo x joint tau!!


Amazing 10 giveaway @ TH Corner

Posted by || NaFiRaa || at 9:06 PM 0 comments
BISMILLAH..

Photobucket

Giveaway : Amazing 10 giveaway @ TH Corner

Due date : 24.04.2010

jom lah meriahkan giveaway nih.. banyak hadiah yang di tawarkan dalam giveaway nih!!
rugi tau kalo x cuba nasib...

10 hadiah ditawarkan dalam giveaway ini.. menarikkan!!! hadiahnya adalah!!

  1. Hello Kitty photo frame from TH's corner
  2. Angel Necklace from My Kid Shopping
  3. Black Leather Deodorant from Twins Happiness
  4. The KFC Delivery Crew from Also Mommy
  5. Pooh photo frame from There is Happiness
  6. Prelove Eyeko Pink Polish nail polish from name sherry
  7. Prelove Eyeko Pretty Polish nail polish from heart random
  8. Eye mask from lurvertyhing.com
  9. Eye mask from isherrygo.com
  10. Mask from That Blog 4 Me

haaaaa... menarikkan!!! jom ramai2 kita meriahkan giveaway ini!!!

untuk tahu lebih lanjut pasal giveaway nih..jom singgah ke...

http://thcorner.blogspot.com

sekian..:)

Sunday, March 7, 2010

Pink Muslimah Store 1st Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 9:24 PM 4 comments
BISMILLAH..


Giveaway : Pink Muslimah Store 1st Giveaway

Due date : 07.03.2010

kepada pencinta kaften.. jangan lepaskan peluang untuk sertai giveaway ini!!!
ai pon salah seorang pencita kaften jugak yer!!!
harap2 bertuah lah kali nih!!! nak ganti kaften yang dh koyak nih!!!!muehehehe

jom lihat syarat2 giveaway ini..

http://pinkmuslimahstore.blogspot.com/2010/02/pink-muslimah-store-1st-giveaway.html

jom lah ramai2 meriahkan giveaway nih!!! rugi x joint!!!

sekian..:)

KAMI : 1st Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 6:49 AM 0 comments
Assalamualaikum...

BISMILLAH..




Giveaway : KAMI : 1st Giveaway

Due Date: 12.03.2010

Giveaway ini di anjurkan oleh 5 sahabat bagi menghargai semua teman blogger mereka..



bestkan kalo kita di hargai.. :)

jom lahhh.. ramai2 meriahkan giveaway mereka nih!!! sebagai tanda sokongan kita pada mereka plak!!!! dalam masa yang sama kita juga boleh tambah kenalan.. joint 1 giveaway tapi boleh bersahabat dengan 5 teman blogger baru.. pakej gittu!!! apa tunggu lagi!!!kemong!!!

untuk mengetahui syarat2 giveaway nih.. sila terjah ke blog ini..

http://zura-merrygoround.blogspot.com/2010/03/kami-1st-giveaway.html

jangan pk2 lagi!! jom joint!!! kalo x rugi!!!!

sekian!!

Contest Aku & Kancilbiru

Posted by || NaFiRaa || at 1:55 AM 2 comments
BISMILLAH..

hari ini aku nak joint contest yang di anjurkan oleh NIZA a.k.a Kancilbiru.

contest : Aku & Kancilbiru

Tarikh tamat : 11.03.2010

untuk menyertai contest ini.. ai kena jawab 2 soklan..

1.Bagaimana dan sejauhmana ai mengenali Kancilbiru

urrrmmmm... ai mengenali kancilbiru nih melalui blog senior ai.. Elissmie.. dulu ai suka sangat baca blog2 kat blog list elissmie nih.. sebabnye blog ai x de follower lagi masa tuh.. kiranye baru lagi dalam dunia blogging nih..

masa ai duk godek2 blog list elissmie nih.. ai mula kenal ngan kancilbiru nih melalui blog herbalifenye.. dan yang paling ai ingat.. ai pernah beli 2 pendrive ngan dia.. tu pon melalui elissmie jugak..

lepas ai dh bergiat aktif dalam dunia blogging nih.. ai mula jejaki blog kancilbiru nih melalui blog ai sendirik.. blog NAFIRA.. dan mula menjadik follower dia..setiap hari ai akan masuk blog kancilbiru.. sbbnye dia sgt rajin mengupdate blog dia..dan mula meninggalkan jejak ai melalui komen2 kat n3 dia..

yang paling best.. kancilbiru nih rajin jugak jenguk blog ai.. dan tinggalkan komen dia.. masa tu teruja sangat sbb kancilbiru nih sudi tinggakan jejak kat blog ai..hehehehe
dan sekarang.. kancilbiru jugak sudah menjadik follower ai di blog NAFIRAA..kikikiki

kancilbiru nih bagi ai mmg friendly.. sbb bila dia tinggalkan komen masa mula2 dulu.. kancilbiru nih seolah2 dh lama kenal ai.. haaaa.. mmg best!!

kancilbiru mmg rajin update blog!! x caya.. sila follow!!!
tulisan di bloggnye bersahaja dan mudah dibaca.. siap boleh hilangkan tensen time baca n3 dia..

kancilbiru nih adalah part time student dan fulltime kerja kat uitm.. sangat meminati warna biru.. tak caya sila buka blog beliau!!muehehehe

yang paling ai jeles!! kancilbiru nih..SLALU DAPAT HADIAH!!!!!
best2 plak tuh!!!! jeles giler!!
muehehehe...

sekian..:P

2. Berapakah jumlah post yang ada dalam blog Kancilbiru ini setakat hari ini, sebelum entri contest ini dibuat.

okeh!!! ai teka......314 post!!! harap2 mengena lah!!!muehehehe


DAN!!! hadiah yang di tawarkan adalah!!!!!


Limited edition Austin Cooper laptop casing


juga berwarna biru!!!!

ape lagi!!! jomlah ramai2 meriahkan contest ini!!! kalo tak!!! rugi~~~

sekian..:P

ATIQAH SWEET GIVEAWAY

Posted by || NaFiRaa || at 1:12 AM 1 comments
BISMILLAH..



"Hai kawan-kawan! jom sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY. hadiahnya satu kotak yang mengandungi 9 biji hand-made chocolate yang dibuat oleh Sweet Brown! Coklatnya sedap tau! Jadi apalagi, jomlah kita sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY di http://pepelungu.blogspot.com..JOM-JOM!"


syarat-syaratnya sangat-sangat mudah!

1. buat satu entri tentang giveaway ni..tajuknya mestilah "ATIQAH SWEET GIVEAWAY"

2. di dalam entri tersebut, letak gambar di atas.. :-) kalau taknak letak pun takpe.. :-)

3. kemudian, di dalam entri tersebut haruslah ada ayat di bawah:

"Hai kawan-kawan! jom sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY. hadiahnya satu kotak yang mengandungi 9 biji hand-made chocolate yang dibuat oleh Sweet Brown! Coklatnya sedap tau! Jadi apalagi, jomlah kita sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY di http://pepelungu.blogspot.com..JOM-JOM!"


4. kemudian, beritahu nama dan alamat blog @ entri di komen box .. :-)


hadiah ini hanya untuk 3 pemenang.. :-)
setiap pemenang akan menerima satu kotak yang mengandungi 9 biji coklat! :-)


tarikh penyertaan 6 MAC 2010 - 9 APRIL 2010

jOM ramai2 meriahkan Giveaway ini!!!


Saturday, March 6, 2010

Forurlovelybaby Contest

Posted by || NaFiRaa || at 1:06 AM 0 comments
BISMILLAH..

Ingin Memenangi hadiah di bawah????




XOXO CHECKBOOK WALLET BERNILAI RM80!

menarik bukan???

jom joint give away contest ini!!! jangan lepaskan peluang ini okeh!!!

untuk mengetahui syarat giveaway ini, sila klik..

http://forurlovelybaby.blogspot.com/


jom ramai2 meriahkan contest ini!!!


contest berakhir pada:05/05/2010.

sekian..:)

Friday, March 5, 2010

Sweet Craft 4 U 1st Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 7:55 PM 0 comments

BISMILLAH..

Sweet Craft 4 U 1st Giveaway

Giveaway ini di adakan sempena hari ulangtahun perkahwinan beliau dan suami yang pertama..

semoga ikatan perkahwinan mereka kekal hingga hujung nyawa..aminnn

jomlahhh.. ramai2 meriahkan giveaway nih!!! syarat2nye pon senang jek..

x caya tengok sendirik...

1-Jadi follower sweetcraft4u.blogspot

2-Linkkan sweetcraft4u.blogspot kedalam blog list anda

3-Buat satu pos @ entry dalam blog anda tentang Giveaway ini..jgn lpa letakkn skali gambar diatas dan linkkan ke entri giveaway ini

4-Last skali,jgn lupa tinggalkan jejak anda pd entry ini menandakan anda tlh join giveaway ini

p/s: Hanya seorang pemenang akan dipilih oleh juri pilihan..

Hadiah yang menarik menanti anda yg terpilih.. :)

Tarikh Tutup Penyertaan : 14 March 2010 (our anniversary)


sekian..:)

Thursday, March 4, 2010

Beautyliciousshop Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 10:23 PM 2 comments

BISMILLAH..


giveaway nih diadakan sempena pembukaan kedai online puan penganjur..
moga bisnessnye akan maju dan berjaya!!

jom ramai2 meriahkan giveaway nih!!!

syarat2 pon tak susah...

1. jadi follower kt blog ni dan blogshop saya beautyliciousshop

2. copy and paste banner korang kat side bar blog korang

3. link kan entry anda ke blog saya..either 1 (klu dua-dua lagi bagus)

4. Listkan blogshop saya..(senang nk tau winner nanti)

5. tinggalkan permalink di ruang komen


Itu aje syarat2 nyer...mudahkan??

Tarikh tutupnyer 19 march 2010 pukul 11.59pm..

sekian..:)

Wednesday, March 3, 2010

Giveaway From New zealand

Posted by || NaFiRaa || at 10:26 PM 2 comments

BISMILLAH


pemilik blog nie wat giveaway sempena umur nye meningkat...
so, jom kite beramai2 join giveaway nie.. mana tau.. dapat ole2 dari new zealand.. nak pergi sana entah bila dapat pergi.. dapat ole2 pon jadik lahhhh...

senang jer syarat2 giveaway nih.. x caya???...tgk syarat bwah ni.....

Syaratnya:
  1. Perlulah@wajib menjadi followers blog mereka.
  2. Letakkan blog mereka dalam blog list anda.
  3. Kalau rajin buatlah entry dalam blog anda tentang "giveaway" ini, KALAU TAK BUAT PUN TIDAK MENGAPA.
  4. Perlulah@wajib meletakkan banner di atas di sidebar blog anda (di'link'kan ke blog mereka).
  5. Tinggalkan komen dalam entry ini yang menyatakan anda berminat untuk menyertainya.
  6. Tiga cabutan bertuah akan dilakukan.
  7. Tarikh tutup akan diberitahu kelak.
Klik link bawah nie utk ke blog nye....
http://radinsah.blogspot.com/2010/02/giveaway-from-new-zealand.html

senang bukan!!! jom lah ramai2 joint giveaway nih!!!





Sararisa Giveaway 2010

Posted by || NaFiRaa || at 10:06 PM 0 comments
BISMILLAH


Giveaway ni diadakan sempena anniversary sara n hubby yg ke-6 tahun ni...tahniah untuk mereka berdua.. semoga kekal hingga ke akhir hayat..aminnn

jom ramai2 meriahkan giveaway ini!!

http://sararisa-craft.blogspot.com/2010/03/sararisa-giveaway-2010.html

antara syarat2 nya ialah:

~ add blog sararisa-craft ke dlm blog list anda dan jadilah follower
~ copy gambar diatas,buat entri khas dan letak link blog sararisa-craft~ tinggalkan link anda dan jejak anda di ruangan komen entry ini sahaja.
~ tarikh tutup contest ini ialah 11 MAC 2010 pada pukul 8mlm

antara hadiah yg di tawarkan:
~ 60++ fancy button
~ 1 set love sticker
~ 3 set wooden heart shape
~ 20pc satin flower
~ alphabet confetti
~ love confetti
~ flower shape sequin
~ 2 pc butterfly memo clip
~ 15pc assorted eva foam applique
~ lace border flower
~ 2pc love cross stitch
~ 1 pc love applique

~ DAN JUGA HADIAH MISTERI MENANTI ANDA!!

sekian..:)

Monday, March 1, 2010

Ainin's Mini Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 8:00 PM 0 comments





BISMILLAH...



Giveaway nih ai jumpe kat blog teman blog ai Chugie..

sbb ai joint giveaway nih bila ai tgk hadiah yang best!! so ai pon nak joint lah...maklumlah ai nih "contest/giveaway Lover"..pantang nampak ade contest/giveaway.. mesti teruja nak joint!!!

ape tunggu lagi kawan2!! jom lah joint giveaway nih!!! sape tau tuah kita kan!!!
jommmm!!!!!


yang berminat nak joint!!! jom ke link Ainin ni..

Tarikh Akhir penyertaan pada 3 Mac 2010..

cepat2!!


Purple Light 1st Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 6:27 PM 2 comments


BISMILLAH..


Giveaway Anjuran: Purple Light A.K.A Huda
Giveaway ini diadakan sempena ulangtahun kelahiran beliau pada 11 Mac (sama ngan My anis).

jom lah joint giveaway nih ramai2!!! kemong!!!

Berikut adalah syarat untuk join:

  • terbuka kepada semua bloggers
  • letakkan banner giveaway di sidebar blog anda dan linkkan ke entry ini
  • perlu menjadi follower blog Purple Light
  • tulis simple entry tentang this giveaway (optional)
  • letakkan komen berserta emel dan url blog menandakan anda join this giveaway
  • hanya SEORANG (1) pemenang akan dipilih melalui cabutan yg akan dilakukan oleh juri pilihan
  • hadiah special menanti anda yg terpilih!!! :)

Giveaway berakhir pada
15hb Mac 2010, jam 10pm

sekian..:)

Menang Giveaway!!!! yahuuuuu

Posted by || NaFiRaa || at 5:53 PM 0 comments





wahhhh!!!..ini lah yang dinamakan rezeki!!!!
x rugi mencuba nasib ngan contest atau giveaway nih!!!
sapa tau kan!!! tuah kita!!!!

Menang Cabutan pertama ADIELLACOLLECTION 1ST GIVEAWAY

nama ai di nombor yang ke 77..
jumlah penyertaan 78!!! muehehehe.. kira last minit hantar penyertaan lah nih!!!

dan rezeki kali ini milik ai!!!
no 77 keluar sebagai nombor bertuah!!!!

ini lah hadiah yang ditawarkan oleh penganjur giveaway ni...
cantekkkan!!!!

terima kasih kepada Adiella Collection yang menganjurkan giveaway ini

sekian..

Saturday, February 27, 2010

AmbOOyats' Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 4:31 AM 2 comments
BISMILLAH...


Giveaway nih di adakan sempena pembukaan blog AmbOOyats' .. apalagi!!
jomlah join AmbOOyats' Give4way... syarat2nye mudah jer....

1. Terbuka kpd semua blogger
2. Jadi follower blog Ambooyats' Give4away
3. Buat 1 entry ngn tajuk Amb00yats' Give4way
4. Add banner di atas di sidebar blog anda
5. Pastikan ada link ambooyats
6. Sila tinggalkan link entry anda

Due Date : 31.03.2010

Hadiah Utama menanti pemenang bertuah
+++ 2 Hadiah Istimewa






Wednesday, February 24, 2010

Midiaidabiz2u Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 11:13 PM 2 comments
BISMILLAH



Kawan-kawan semua mari kita join Midiaidabiz2u Giveaway

Untuk tahu syarat2 giveaway nih:
walaupun cabutan pertama dan kedua telah dilakukan tapi masih ada peluang lagi untuk cabutan TERAKHIR pada 28-02-2010

Cepat!!! ramai2 kita memeriahkan lagi Midiaidabiz2u Giveaway
Yang best hadiahnya adalah ♥ MISTERI♥

sekian..:)








@RENIM'S GIVEAWAY

Posted by || NaFiRaa || at 8:17 PM 0 comments

BISMILLAH..


JOM JOIN GIVEAWAY
T &C
1.JADI FOLLOWER @RENIM'S GIVEAWAY...

2.LETAK BANNER KAT ATAS NI LINKKAN KE GIVEAWAY INI...

3.BUAT ENTRY TENTANG @RENIM'S GIVEAWAY DALAM BLOG ANDA...

4.ADD @RENIM'S GIVEAWAY DALAM BLOG LIST ANDA...

5.NYATAKAN REFERRER ANDA... Naufal n Nureen

6.SILA TINGGALKAN LINK ANDA PADA EMAIL @RENIM (chokkelat26@yahoo.com)...

7.RAJIN2KAN LAH KLIK NUFFNANG @RENIM & CT.... (*_~)

TARIKH TUTUP:- 9-03-2010





Monday, February 22, 2010

MamaTisya LovelyScents Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 6:55 PM 2 comments

BISMILLAH...


Jom Join Giveaway dari MamaTisya..
Nak tau syarat2???...sila KLIK DISINI
bermula 4 - 24 February 2010
last entry @9.30AM

My Passion : Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 12:47 AM 0 comments
BISMILLAH

Nanie dari My Passion telah buat giveaway untuk kawan-kawanya dan follower tapi yang paling best skali hadiah-hadiahnya banyak sangat.... tengok ni

Yang Pertama

Yang kedua

Yang ketiga

yang keempat

Best kan?? Berminat untuk Join??? (klik sini)
Tarikh Tutup: 24 Feb 2010






 

|| NafiraL@VeR || Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez