Saturday, March 13, 2010

Monica's First Giveaway

Posted by || NaFiRaa || at 3:38 AM




Giveaway : Monica's First Giveaway

Oleh : Monica

Wahhh!!! salah satu feberet blogger ai buat giveaway lah!!!
mesti kena joint k!!! ai mesti kena support sepenuhnye pada Mon!!

giveaway nih di adakan untuk menghargai teman2 bloggernya.. kita lah tuh!!muehehehe
bestkan kalo kita dihargai!!! kan!! kan!!

so.. kat sini ai nak ajak u all sume meriahkan Giveaway Monica nih!!!
kepada pencinta2 contest/giveaway!!! jom lah kita ramai2 joint k!!!




haaaaa.. hadiah yang ditawarkan adalah sgt cantik n sweet!!!
macam monica jugak!!! tak caya pi terjah blog dia!! mmg sweet orangnye!!
mueheheheheh

monica akan memilih 3 pemenang bertuah utk memiliki hadiah yang sweet tuh!!
3 pemenang okeh!!! cerah jugak peluang utk menang tuh!!

so!!! apa tunggu lagi.. jom joint giveaway monica!!!
untuk tahu lebih lanjut pasal giveaway nih!! jom terjah blog monica..

http://mon2only.blogspot.com/


Tarikh tutup :13.04.2010

sekian..:)


2 comments:

monica on March 13, 2010 at 11:17 AM said...

hehehe..thanks sis for sbb join..senyum sampai ke telinga saya baca ni..^^

|| NaFiRaa || on March 16, 2010 at 6:45 AM said...

sama2.. hehehe:)

 

|| NafiraL@VeR || Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez