Sunday, March 7, 2010

Contest Aku & Kancilbiru

Posted by || NaFiRaa || at 1:55 AM
BISMILLAH..

hari ini aku nak joint contest yang di anjurkan oleh NIZA a.k.a Kancilbiru.

contest : Aku & Kancilbiru

Tarikh tamat : 11.03.2010

untuk menyertai contest ini.. ai kena jawab 2 soklan..

1.Bagaimana dan sejauhmana ai mengenali Kancilbiru

urrrmmmm... ai mengenali kancilbiru nih melalui blog senior ai.. Elissmie.. dulu ai suka sangat baca blog2 kat blog list elissmie nih.. sebabnye blog ai x de follower lagi masa tuh.. kiranye baru lagi dalam dunia blogging nih..

masa ai duk godek2 blog list elissmie nih.. ai mula kenal ngan kancilbiru nih melalui blog herbalifenye.. dan yang paling ai ingat.. ai pernah beli 2 pendrive ngan dia.. tu pon melalui elissmie jugak..

lepas ai dh bergiat aktif dalam dunia blogging nih.. ai mula jejaki blog kancilbiru nih melalui blog ai sendirik.. blog NAFIRA.. dan mula menjadik follower dia..setiap hari ai akan masuk blog kancilbiru.. sbbnye dia sgt rajin mengupdate blog dia..dan mula meninggalkan jejak ai melalui komen2 kat n3 dia..

yang paling best.. kancilbiru nih rajin jugak jenguk blog ai.. dan tinggalkan komen dia.. masa tu teruja sangat sbb kancilbiru nih sudi tinggakan jejak kat blog ai..hehehehe
dan sekarang.. kancilbiru jugak sudah menjadik follower ai di blog NAFIRAA..kikikiki

kancilbiru nih bagi ai mmg friendly.. sbb bila dia tinggalkan komen masa mula2 dulu.. kancilbiru nih seolah2 dh lama kenal ai.. haaaa.. mmg best!!

kancilbiru mmg rajin update blog!! x caya.. sila follow!!!
tulisan di bloggnye bersahaja dan mudah dibaca.. siap boleh hilangkan tensen time baca n3 dia..

kancilbiru nih adalah part time student dan fulltime kerja kat uitm.. sangat meminati warna biru.. tak caya sila buka blog beliau!!muehehehe

yang paling ai jeles!! kancilbiru nih..SLALU DAPAT HADIAH!!!!!
best2 plak tuh!!!! jeles giler!!
muehehehe...

sekian..:P

2. Berapakah jumlah post yang ada dalam blog Kancilbiru ini setakat hari ini, sebelum entri contest ini dibuat.

okeh!!! ai teka......314 post!!! harap2 mengena lah!!!muehehehe


DAN!!! hadiah yang di tawarkan adalah!!!!!


Limited edition Austin Cooper laptop casing


juga berwarna biru!!!!

ape lagi!!! jomlah ramai2 meriahkan contest ini!!! kalo tak!!! rugi~~~

sekian..:P

2 comments:

Kancilbiru on March 7, 2010 at 4:25 PM said...

phewit.....ecece..malu ai.

tq 4 joining the contest..gudluck ok...

F U N F A B U L O S I T Y on March 9, 2010 at 12:54 AM said...

gudluck wk.. ;D

 

|| NafiraL@VeR || Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez